Порошенко увірвався до ефіру телеканалу «Рада» та влаштував скандал. ВІДЕО

0
-4
Порошенко увірвався до ефіру телеканалу «Рада» та влаштував скандал. ВІДЕО
Екс-президент Петро Порошенко увірвався в прямий ефір телеканалу «Рада» зі звинуваченнями, мовляв, канал перезапущено на користь Банкової.

Про це пише Сьогодні.

У студії сидів нардеп зі «Слуги Народу» Данило Гетманцев, але в якийсь момент у кадрі з'явився Порошенко. Гетманцев та ведучі запропонували йому обернутися до камери та приєднатися до ефіру., проте лідер ЄС заявив, що вони перешкоджають роботі депутатів своєю студією.

Відомо, що студія телеканалу «Рада» знаходиться у Парламенті.

«Хочу, щоб усі глядачі каналу «Рада» знали: зараз незаконно витрачено кошти платників податків. Кошти було використано без системи «Прозоро». Це є абсолютно корупційна схема. Більше того, ці вказівки Офісу президента перешкоджають роботі народних депутатів», – сказав Порошенко, перед тим як піти.

Після скандалу Порошенка запросили у будь-який час прийти на ефір телеканалу, на що він висунув свої умови.

«Я обов'язково цим скористаюся, коли редакційна політика каналу «Рада» відповідатиме статуту та закону», – заявив Порошенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні