--> Волинянин погрожував жінці рушницею та терся об неї статевим органом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин погрожував жінці рушницею та терся об неї статевим органом

1
-2
Волинянин погрожував жінці рушницею та терся об неї статевим органом
В одному із сіл Луцького району Волинської області чоловік погрожував жінці рушницею, а коли та роздягнулася, він почав тертися об неї своїм статевим органом.

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду Волинської області, пише ТСН.

За даними суду, 21 серпня 2021 року жінка випасала корів на березі річки Гнила Липа. До неї підійшов незнайомець з рушницею та запропонував зайнятись сексом. Коли жінка відмовила незнайомцю, той напав на неї, погрожуючи розстріляти. Підозрюваний намагався зґвалтувати потерпілу.

У суді потерпіла розповіла, що вона в той день випасала корів. До неї підійшов незнайомець, який спочатку запитав її графік руху поїздів, оскільки поруч розташована залізнична станція, а потім запропонував зайнятись сексом. Коли жінка прогнала його, то чоловік вдарив її рушницею. Після того, як потерпіла впала, він роздягнув її, зняв свої штани та терся об неї статевим органом. Коли жінка відштовхнула нападника, він почав погрожувати, що розстріляє її. Потерпілу врятувала донька, яка вийшла на пасовище за матір'ю. Після цього нападник втік.

Підозрюваний розповів, що в той день він гостював у сестри та йшов на залізничну станцію. Поблизу він помітив жінку та запропонував їй зайнятись сексом, коли та відмовила, то чоловік напав на неї.

«Він розповів, що вдарив потерпілу прикладом в задню частину голови та наказав лягти на землю. Потерпіла відмовила, а тому він ще раз її вдарив та повторно наказав лягти і спустити штани, пригрозивши фізичною розправою. Після цього потерпіла нібито погодилась та лягла на землю спустивши штани до колінних суглобів. Він також спустив штани, ліг на неї та почав тертися статевим органом об її зовнішні статеві органи», - йдеться у поясненні нападника.

Коли ж підсудний побачив, що до них наближається донька потерпілої, то втік. Після нападу потерпілу госпіталізували. У неї діагностували травми середньої тяжкості.

«Медики діагностували у потерпілої: ЗЧМТ, струс головного мозку, забійну рану волосяної частини голови справа, закритий перелом ІV п`ясної кістки правої руки», - йдеться у матеріалах.

Суд визнав чоловіка винним. Його засудили до 3 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З заголовка важко зрозуміти, об що терся статевим органом нападник: об рушницю чи об жінку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні