Бив кулаком та ногою в обличчя: у Луцьку неповнолітній напав на перехожого

1
2
Бив кулаком та ногою в обличчя: у Луцьку неповнолітній напав на перехожого
У Луцьку судили учня коледжу, який напав на перехожого, а також побив та обікрав його.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, пишуть Волинські Новини.

Як стало відомо із матеріалів справи, злочин стався 31 жовтня 2021 року. Близько 19 години неповнолітній неподалік закладу «4rest», що на вулиці Кравчука, вдарив перехожого кулаком та ногою в обличчя, а потім ще кілька разів ногою в груди. Скориставшись тим, що постраждалий розгубився, він вирвав у нього телефон «Xiaomi» та три піци, які чоловік ніс.

Згідно висновку експерта, у постраждалого були такі ушкодження: садна в лівій виличній ділянці, на спинці носа, в правій надбрівній ділянці, в лобній ділянці справа, на верхній губі та в тім`яній ділянці голови, а також крововиливи під слизову оболонку верхньої та нижньої губи.

У суді нападник визнав свою вину. Як додав, його матір відшкодувала постраждалому майнову шкоду та майже 3000 гривень моральної шкоди.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив хулігану чотири роки позбавлення волі, але замінив покарання на рік іспитового строку. А також частково задовольнив цивільний позов постраждалого та стягнув із обвинуваченого 2152 гривень моральної шкоди та 2400 гривень витрат на правову допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А треба було хоч б на місяць законопатити, щоб розум запрацював. З такого лайна толку не буде. Наступного разу когось серйозно покалічить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні