--> Військового судили за відмову вакцинуватися | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військового судили за відмову вакцинуватися

1
0
Військового судили за відмову вакцинуватися
У Львові Франківський районний суд оштрафував 29-річного військового, який відмовився зробити щеплення від коронавірусу.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

У Львові Франківський райсуд виніс вирок солдатові, який відмовився виконувати наказ командира та вакцинуватися від ковід. 29-річний Ігор М. на суді розповів, що не знав про необхідність щеплення, і наказу не бачив.

Згідно з протоколами суду, розвідник-навідник зі Львова не виконав наказу командира військової частини А0284 вакцинуватися від коронавірусу. Тим самим чоловік порушив також і наказ головнокомандувача ЗСУ щодо обов'язкової вакцинації для військових, що діє ще з липня 2021 року.

І хоча на засіданні суду Ігор М. заявляв, що з наказом ознайомленим не був, суддя вирішив, що чоловік знав про необхідність щеплення і ухилявся від нього свідомо. Та врахувавши відсутність обтяжуючих або пом'якшуючих обставин, вирок обмежився штрафом у розмірі 2465 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
суддя - х-ло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні