--> У Чехії за вчинення тяжкого злочину затримали волинянина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Чехії за вчинення тяжкого злочину затримали волинянина

0
8
У Чехії за вчинення тяжкого злочину затримали волинянина
У жовтні 2020 року ухвалою Ковельського міськрайонного суду обвинуваченого мешканця Ковеля Рудинця Сергія Віталійовича оголосили у міжнародний розшук, проте провадження у справі зупинили.

Про це повідомляє Ковель Медіа.

12 січня 2022 року до суду надійшло повідомлення від Ковельського районного управління поліції про те, що він чоловіка розшукали та затримали компетентні органи Національного центрального бюро Інтерполу в Чеській Республіці.

Ухвалою судді від 18 січня відновили судове провадження, в якому йдеться про те, що мешканець Ковеля обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, яке віднесено до категорії тяжких злочинів та за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавлення волі.

Відомо, що ковельчанин о 21-й годині 26 червня 2019 року, скориставшись відсутністю сторожа, проник на територію виробничого комплексу «Техносервіс» та намагався викрасти з автомобіля МАЗ масляний нанос та піддон, на загальну суму 932 грн 37 копійок. Проте його затримали працівники патрульної поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні