--> У ВР «зависла» система під час голосування за важливі законопроєкти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У ВР «зависла» система під час голосування за важливі законопроєкти

1
3
У ВР «зависла» система під час голосування за важливі законопроєкти
У Верховній Раді України під час голосування за важливі законопроєкти двічі стався збій у роботі сенсорної системи «Рада», яку презентували у березні 2021 року.

Про це повідомляє ZnajUa.

Перший технічний збій системи стався сьогодні, 27 січня, у той момент в момент, коли відбувалося звільнення нині діючого голови Фонду держмайна України Дмитра Сенниченка.

У цей же момент нардепи повідомили, що у декількох з них не спрацювали кнопки і вони не змогли проголосувати.

У зв'язку з цим, під час пленарного засідання оголосили перерву для того, аби перевірити роботу системи «Рада». Натомість нардепи заявили, що необхідно провести службове розслідування з приводу технічних збоїв у системі голосування такого рівня важливості.

«Мені повідомили, що виключився канал. Вже є офіційна інформація – стався збій в каналі 25 системи «Рада», - заявив після техогляду перший заступник Голови Парламенту Олександр Корнієнко.

Проте через декілька годин після усунення несправностей, система зависла вдруге. Збій відбувся під час голосування за один з найважливіших законопроєктів у Порядку денному на 27 січня – щодо зміцнення Тероборони та посилення національного спротиву.

«Мені повідомляють, що технічно система зависла так, що вони навіть не можуть по фракціях показати. Я попрошу – шановні колеги з системи «Рада», підійдіть, будь ласка. Знову вимкнуло цілий ряд», - заявив спікер ВРУ Руслан Стефанчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось останнім часом то горить, то "зависає" , і то тепер коли "монобільшості" не існує. Підозріло якось
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні