«Каша по коліна»: коли під Луцьком відремонтують дорогу, на якій немає асфальту

0
0
«Каша по коліна»: коли під Луцьком відремонтують дорогу, на якій немає асфальту
У селі Сьомаки, що на Волині, на вулиці Молодіжній не має твердого покриття дороги, тому після дощів і відлиги так звана дорога перетворюється у болото.

Про це повідомляє Суспільне.

Протяжність дороги, на яку скаржаться люди близько 800 метрів. Востаннє дорогу лагодили 10 років тому.

Місцевий житель розповідає, що під час останнього латання дороги, її засипали щебенем, який наразі вже повністю розмитий.

«Тут дороги немає взагалі. Не дай Боже з кимось щось, то і швидка не під’їде. Цеглини такі привезли трохи тут вимостили, а тут була по коліна каша», – розповідають місцеві жителі.

Також місцеві кажуть, що у Луцькраді ще у минулому році обіцяли полагодити дорогу. Проте, кажуть, що такий ажіотаж був лише перед виборами.

Очільник Заборольського старостинського округу Валерій Боярський розповів, що на початку лютого він разом зі спеціалістами ЖКГ оглядав проблемну дорогу. Каже, що міська рада знає про проблему та вона буде вирішуватися.

Конкретних термінів виконання ремонтних робіт на дорозі у селі Сьомаки Микола Осіюк не назвав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні