--> Ракета, яка впала в центрі Харкова, прилетіла з Білгорода, - Зеленський | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ракета, яка впала в центрі Харкова, прилетіла з Білгорода, - Зеленський

1
-4
Ракета, яка впала в центрі Харкова, прилетіла з Білгорода, - Зеленський
Президент України Володимир Зеленський розповів, що ракету, яка вранці 1 березня впала на центральну площу Харкова, випустили з Білгорода, пише ТСН.

«Український Харків та російський Білгород завжди були близькими містами за багатьма значеннями. Навіть межа між ними була умовна, лише на картах. Але тепер усе змінилося. Після крилатого удару ракети, якою по Харкову вдарили з Білгорода. Вона потрапила у площу Свободи – в обличчя нашого Харкова. Це терор проти міста, це терор проти Харкова, терор проти України. На площі не було військових цілей, як і в тих житлових районах, якими б'ють з артилерії. Ніхто не пробачить, ніхто не забуде. Цей удар по Харкову – військовий злочин. Це державний тероризм Російської Федерації. Після цього Росія – держава-терорист», – наголосив Володимир Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка різниця звідки прилетіла! Коли відповідати будемо? Чи "ніззя, бо путен нападьот"?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні