Частина воєнних білоруських угрупувань покинули кордон України — Генштаб ЗСУ

0
6
Частина воєнних білоруських угрупувань покинули кордон України — Генштаб ЗСУ
За даними Генштабу ЗСУ, у деяких населених пунктах противник досі намагається укріпитися.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Наразі на Волинському напрямку помітили, що частина окремих підрозділів білорусі повернулися до своїх пунктів дислокації. Проте, значна частина військ все ж залишилася поблизу кордону України.

Тим часом на Поліссі російсьі війська хочуть закріпитися на деяких рубежах та працюють над активним перегрупуванням після втрат. Насамперед вони намагалися просунутися в напрмку Тетерівського, втім, через обмежені сили, успіхів вони не досягли. Тим часом триває повітряна розвідка, збільшується кількість протиповітряної оборони та мінування підступів до позицій військ.

Внаслідок невдалої спроби блокування Чернігова, противник відновлює сили після втрат та організовує логістику. На Броварському напрямку наразі окупанти ведуть інженерні роботи та займаються мінуванням місцевості та цивільних об'єктів. Ворожі війська наразі утримують блокпости на шляхах в районах: н.п. Новий Биків, Лосинівка. Велика Дорога, Монастирище, Берестовець, Прохори, Талалаївка, Макіївка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні