--> На українській автозаправці продавали стакани з білоруської залізниці. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На українській автозаправці продавали стакани з білоруської залізниці. ФОТО

1
-6
На українській автозаправці продавали стакани з білоруської залізниці. ФОТО
Українська мережа автозаправних станцій KLO потрапила в неприємну ситуацію. На АЗК компанії без дозволу використовували стакани білоруської залізниці, пише ТСН.

Пресслужба KLO повідомила, що компанія не співпрацює з державами-агресорками та не дозволяла продавати стакани з написом та лого залізниці Білорусі.

Прибравши партію білоруських стаканів із продажу, KLO відкрила розслідування цього інциденту та вимагає пояснень від постачальника.

«Ситуація, що стала для нас дуже неприємним сюрпризом. Компанія KLO не співпрацює з державами-агресорками! І хоч нам дуже цікаво, звідки на Білорусь готувався напад, ми не давали згоди на використання стаканів Білоруської залізної дороги на наших АЗК.

Всю партію вже прибираємо з продажу. Очікуємо результатів офіційного розслідування і заяви від постачальника. Ми прозорі по відношенню до всіх наших клієнтів і обов’язково будемо тримати вас в курсі подій. Слава Україні!», - йдеться в повідомленні KLO.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Так ето другоє".. Хоча для багатьох "А какая разніца".Поки громада не підніме скандал ,та не тикне носом отих горе бізнесменів то вони і пальцем не ворухнуть щоб виправити ситуацію!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні