КНДР запустила непізнану ракету в бік Японського моря

0
-3
КНДР запустила непізнану ракету в бік Японського моря
Північна Корея випустила непізнану ракету в бік Японського моря зі свого східного узбережжя.

Про це повідомляє Swissinfo.

Запуск ракети зафіксували військові Південної Кореї в середу. Пуск відбувся приблизно через тиждень після заяви Північної Кореї розвивати свої ядерні сили з максимально можливою швидкістю.

Запуск, який знаменує собою 14-е велике випробування зброї Північною Кореєю в цьому році, відбудеться за кілька днів до того, як повинна відбутися інавгурація нового президента Південної Кореї Юнга.

Подробиці про ракету Південна Корея і Японія поки не розкривають. У прес-службі берегової охорони Японії лише повідомили, що з високою часткою ймовірності з території Північної Кореї була запущена балістична ракета.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні