Правоохоронці затримали жінку, яка активно підтримувала армію рф

0
3
Правоохоронці затримали жінку, яка активно підтримувала армію рф
В Миколаївській області затримали прихильницю "руского міра".

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань.

За даними слідства, жінка через соціальні мережі розповсюджувала матеріали на підтримку росії. У своїх постах вона підтримувала дії ворожої армії та визнавала правомірність тимчасової окупації населених пунктів України.

"У подальшому провадження передали за підслідністю до сектору дізнання Миколаївського райуправління поліції та дізнавачі повідомили прихильниці "руского міра" про підозру за ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України - колабораційна діяльність", - йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні