Яка найбільша небезпека для України може виходити з білорусі

1
-2
Яка найбільша небезпека для України може виходити з білорусі
Військовий експерт Олег Жданов вважає, що найбільшою небезпекою для України, яка може виходити з білорусі, є ракетні комплекси «Іскандер» з крилатими чи балістичними ракетами, з яких можуть завдавати ударів по український території, пише УНІАН.

За словами Жданова, наразі спостерігається ротація білоруських військ біля кордону з Україною. У Брестській області військові навчання з раптової перевірки боєздатності частин продовжено до 11 червня.

Крім того, вздовж українського кордону на території білорусі триває мінування місцевості.

«Але, як повідомляє наша розвідка, на сьогодні ми не спостерігаємо формування ударного угруповання. Найбільша небезпека – це ракетні комплекси «Іскандер» з крилатими ракетами «Калібр» або балістичними ракетами, які стоять за 50 кілометрів від нашого кордону», - сказав Жданов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найбільша небезпека вилізла з перших хвилин війни і досі нікуди не зникла. І не зникне до кінця війни, або до тих пір поки не будемо лупашити туди звідки нам прилітає!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні