У Молдові на вимогу білорусі затримали українського нардепа: причина. ФОТО

0
3
У Молдові на вимогу білорусі затримали українського нардепа: причина. ФОТО
Позапартійного депутата Верховної Ради України Євгена Яковенка було затримано прикордонною поліцією в Республіці Молдова та доставлено до слідчого ізолятора, пише Deschide.MD.

Відомо, що причиною затримання стало те, що українського парламентарія було оголошено у розшук по лінії Інтерполу білоруссю.

Голова бюро Інтерполу в Кишиневі Віорел Тентю підтвердив, що мінська влада звинувачує українського парламентарія у хабарництві та корупції та зареєструвала запит на його арешт та екстрадицію.

Яковенко потрапив до українського парламенту у 2019 році, будучи кандидатом від партії «Батьківщина», яку очолює колишня прем'єр-міністерка Юлія Тимошенко. Проте, прийшовши до Верховної Ради, вважав за краще залишитися незалежним депутатом.

Саме Яковенко боровся на виборах 2019 року проти людей українського олігарха та кума володимира путіна Віктора Медведчука. Після перемоги на виборах команда Медведчука звинуватила Яковенка у фальшуванні результатів виборів та підкупі виборців.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні