Чи просив путін у білорусі нападати на Україну: пояснення лукашенка

1
-10
Чи просив путін у білорусі нападати на Україну: пояснення лукашенка
Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко у Бобруйску від час спілкування з журналістами заявив білорусь не має наміру воювати в Україні, пише Белта.

«Ніколи путін мене не просив: давай, зайди, там когось замочи в Україні та інше. А ось Захід нас штовхає у цей конфлікт, щоб розібратися і з росією, і з білоруссю та збудувати фронт» - лінію від Пітера до Ростова. Щоб не було цього білоруського балкона, як називають його. У 2020 році не вдалося. Продовжують це робити іншими методами», - зазначив лукашенко.

Білоруський президент каже, що «для мене головне, щоб не влізти туди по вуха в цей український конфлікт, а зробити так, щоб він швидше закінчився».

«Ми не збираємося нікуди заходити, поки ви не перейшли червону лінію. Як тільки ви перейдете наш кордон або націлюватимете на Мозирський нафтопереробний завод (у них така шалена думка була), ми миттєво відповімо. Тому ви нас не чіпайте, ми до вас не збираємося йти. Вистачатимете наших водіїв, як цих 75 людей, значить, будемо проводити операцію. Багатошарову. Не вийде цих людей забрати миром, значить, проведемо військову операцію... Але своїх людей не покинемо... А як ви думали? 75 людей - це теж чиїсь діти, у них є діти, онуки. Тому довелося ризикувати», - заявив білоруський лідер.

Він також підкреслив, що навчання у білорусі проводяться, тому що «час такий».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От зараза! А те що з його території летять ракети то це нормально?!!! Ми маємо на таке очі закрити?!!! Тобі ще "отвєтка" прилетить за все!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні