Чому рашисти так швидко захопили Херсонську область

2
-10
Чому рашисти так швидко захопили Херсонську область
Очільник Херсонської обласної ради Олександр Самойленко розповів, що на півдні України була скоєна зрада, яка призвела до швидкої окупації Херсонщини, пише Прямий.

Самойленко розповів, що державним зрадником виявився начальник Антитерористичного центру Ігор Садохін, яким скористалися росіяни.

«Зараз ми вже також знаємо про затримання помічника начальника Херсонського УСБУ – начальника Антитерористичного центру Ігоря Садохіна, який працював на ворога. Вважається, що саме він видав ворогу сітку мінних полів і координував дії російської авіації, коли супроводжував колону херсонського СБУ в евакуацію», – розповів Самойленко.

За словами чоловік, його було затримано ще в березні. І після проведеної перевірки, президент України звільнив із посади і керівника СБУ у Херсонській області Сергія Криворучка та позбавив його генеральського звання. Там зараз також працюють правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так видав "сітку мінних полів", чи ті міни по наказу з ОП познімали перед наступом москалів? А це як кажуть в Одесі -"дві великі різниці"!
Відповісти
тому що Зеленський був на шашликах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні