--> Напад білорусів на Волинсько-Рівненському напрямку погоджений, — ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Напад білорусів на Волинсько-Рівненському напрямку погоджений, — ЗМІ

13
-5
Напад білорусів на Волинсько-Рівненському напрямку погоджений, — ЗМІ
Наразі у ЗМІ поширюється інформація про те, що нібито найближчим часом білоруси спробують нападати на Волинсько-Рівненський напрямок, пише телеграм-канал Волинь24.

У повідомленні телеграм-каналу йдеться про те, що такі «інсайдери» вкидають схожі заяви, аби більше назбирати репостів на каналі, підписок та переглядів.

«А шумок почався після заяви Президента Володимира Зеленського, про можливість активізації рашистів протягом тижня. Русня буде пробувати зірвати голосування про надання Україні статусу кандидата в ЄС. А от інформацію про напад білорусів на Захід України, у найближчій перспективі наврядчи можливо втілити в реальність. Тому це — найімовірніше нічого більше, аніж продукт бідної фантазії її автора», - йдеться у повідомленні.

Зберігайте спокій, реагуйте на тривоги відповідним чином, і все буде Україна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, перед 24лютого теж таке говорили! Треба піти ще машингвера відкопати-про всяк випадок.
Відповісти
Ненаводьте паніку, я думаю дурний у відкриту показувавби свої плани
Захочуть напасти все буде робиться дуже швидко ,якщо людина захоче вкрасти шоколадку в магазині вона ж небуде розповідати це охороні
Навіть якщо і попруться ми готові це не бомбасні довбні які повелися на обіцянки пуцькіна
Так що шановні змі ненаводьте паніку
Відповісти
Який вчитель Вас учив на рахунок приставки не, ну і багато стосовно дечого? Тільки не треба розповсюджуватись про те, що це не важливо.
Відповісти
Пані Ксенія, живемо одним днем, війна, а вам приставка не сподобалась. В українській мові є частка не, а приставка російське слово . Ви на зміст редагуйте, людина розумно міркує, а помилки і не вина автора буває.
Відповісти
Неправильно вживати на рахунок , потрібно щодо або стосовно .
Та й взагалі це речення містить безліч лексичних помилок і потребує редагування . Наприклад: який вчитель Вас учив правилам правопису часток не ,ну та іншої граматики.

Відповісти
Неправильно вживати на рахунок, потрібно щодо або стосовно.Та й взагалі речення побудоване з безліччю лексичних помилок і потребує редагування. Наприклад : який вчитель Вас учив правилам правопису частки не та іншої граматики ?
Відповісти
Деякі можновладні халдєї також не вірили що хуйло нападе і досих пір таке говорять ,то що той таракан підерський нападе сумнівів немає.
Відповісти
Посилання на свій телеграм канал,
Заголовок--вкид (Х)
Текст статті-- можуть бути вкиди(Х)
Відповісти
Абанута редакція з абанутими заголовками, які абсолютно не підтверджуються змістом статті.
Відповісти
Біда України-правляча-злодійська-продажна старшина!
І так уже 1000 років.
Відповісти
А звідки ті старшини беруться? Старшини злодії,а народ одна чеснота. Не треба розділяти,тут всяких хватає,і скурвитись тяжко серед нас білих і пухких.
Відповісти
Ага. Ніхто на нпс не нападе. Будемо їсти шашлики.
Відповісти
Ага. Ніхто на нас не нападе. Будемо їсти шашлики.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні