--> Погуляйко розповів про ситуацію на кордоні з білоруссю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Погуляйко розповів про ситуацію на кордоні з білоруссю

0
-3
Погуляйко розповів про ситуацію на кордоні з білоруссю
Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко повідомив, що на українсько-білоруському кордоні ситуація залишається без змін, йдеться у повідомленні телеграм-каналу Волинської ОВА.

«Вздовж лінії розмежування та прикордонній зоні все спокійно. Прикордонна служба, волинська бригада територіальної оборони та інші сили оборони постійно моніторять та контролюють ситуацію.

Окрім того, військові продовжують укріплювати кордон та фортифікаційні споруди. Також йдуть тренування, відпрацьовуються усі можливі алгоритми дій, аби бути готовими до будь-якого сценарію», - повідомив Погуляйко.

Очільник області запевнив, що він особисто відвідує північні райони, аби бачити все на власні очі.

«Звичайно, ми не можемо показати усього. Але робимо усе можливе для нашого захисту. Та на сьогодні, як уже зазначив, все спокійно», - додав Погуляйко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні