--> Волиняни своїми силами укріплюють кордон з білоруссю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни своїми силами укріплюють кордон з білоруссю

1
2
Волиняни своїми силами укріплюють кордон з білоруссю
Стаття 3 Основного Закону. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Про це пише на своїй сторінці у Facebook голова Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук.

Пише Волинь.

Цінністю, яка є загальноприйнятою у цивілізованому світі, на яку, здавалося б, ніхто та ніщо не має права посягнути. На жаль, для окупанта неписані жодні норми чи правила. Те, що робить росія, – дикунство, варварство... Ніяк інакше. Мирне населення стає мішенню для ворожих ракетних ударів. На фронті – пекельні бої. Втрата за втратою. Район знову в жалобі.

Всіма силами та методами продовжуємо укріплювати кордон. Робимо все можливе. Наразі приводів для паніки немає, адже ситуація стабільна та контрольована. Вчора вкотре особисто переконалася у цьому, поспілкувавшись із військовими та оглянувши хід робіт заради нашої безпеки та захисту.

Бережімо патріотичний дух, віру та єдність, крокуймо за «дорожньою картою» у європейську спільноту, борімося за гідне майбутнє. Це закладено в Конституції нашої держави, це закладено в кожному з нас. Переможемо!

Слава Україні! Слава її Героям! Вічна пам'ять небесному легіону воїнів і всім жертвам нещадної війни!» - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що та сітка дасть ? Ідентична як Яценюк контрацептив поставив за декілька мільйонів . І до сих пір не сів за розкрадання держ коштів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні