--> З 1 липня будуть вилучати майно підприємців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З 1 липня будуть вилучати майно підприємців

1
0
З 1 липня будуть вилучати майно підприємців
У Маріуполі з 1 липня окупанти передаватимуть у власність рф або «ДНР» майно підприємців, незареєстрованих у росії чи невизнаній республіці, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Сьогодні останній день українського підприємництва в окупованому Маріуполі. Хто на завтра не отримує реєстрацію бананової республіки, або немає реєстрації на Росії - веде незакону господарчу діяльність. Все майно може бути вилучено та передано у власність «молодой республики». Навіть у вуличних торговців», - наголосив він.

Цього тижня росіяни плвнують провести рейди на стихійних ринках, щоб виявити «порушників».

«Хоча насправді, для запуску проєкту «можем порешать» від Євгена Бодягіна (заступник голови окупаційної адміністрації Маріуполя) та його спільника Фтіца (керівник окупаційної районої адміністрації Центрального району)», - зауважив радник мера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все збільшують суми репарацій.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні