--> Що відбувається на кордоні з Волинню зі сторони Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що відбувається на кордоні з Волинню зі сторони Білорусі

1
-1
Що відбувається на кордоні з Волинню зі сторони Білорусі
100 Окрема Бригада ТрО Волині розповіла, що безпосередньо в смузі оборони 100 обрТрО обстановка за минулий тиждень значних змін не зазнала, ознак формування наступальних угрупувань противника не виявлено, повідомив очільник області Юрій Погуляйко.

«Окремі підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати маневри в районі кордону.

Не виключається використання території республіки білорусь для завдання авіаційних та ракетних ударів з боку збройних сил рф.

Особовий склад нашої бригади територіальної оборони у взаємодії з іншими складовими сил оборони краю повністю контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж кордону республіки білорусь.

Командування бригади у взаємодії з Волинською ОВА продовжує виконання заходів з нарощування інженерних загороджень та фортифікаційного обладнання.

Триває активне використання ворогом інформаційно-психологічних операцій в тому числі і у зоні нашої відповідальності з метою формування панічних настроїв серед населення.

Командування бригади просить довіряти тільки офіційній та не розповсюджувати не перевірену та фейкову інформацію!», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зелена влада теж офіційно заявляла -"нє нагнєтайтє"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні