--> Білорусь погрожує ударами країні НАТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Білорусь погрожує ударами країні НАТО

3
-7
Білорусь погрожує ударами країні НАТО
Заступник начальника генштабу білорусі генерал-майор Руслан Косигін погрожує ударами по інфраструктурі Польщі у відповідь на «провокації країн Заходу», пише Бабель.

Косигін про це заявив обговорюючи посилення військової присутності НАТО на східних флангах Альянсу.

«У разі початку конфлікту територія Польщі з її військовою інфраструктурою стає першочерговим обʼєктом удару, а саме центри прийняття рішень, елементи системи управління, пункти постійної дислокації національних збройних сил, арсенали та бази, а також критично важливі обʼєкти їхньої економіки та транспортної інфраструктури. Як уже не раз говорив глава держави, відповідь буде миттєвою. Саме по них буде завдано ударів, якщо вони спробують розмовляти з нашою державою з позиції сили», — сказав Косигін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДАБІЛ !
Відповісти
їм залишилося навалити купу сусідаа під дверима
Відповісти
Ого, а карту вже показав?
Ну то ще ногами потопай, або кулаком по столі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні