--> Муніципальна варта в Луцьку вигнала бабусь, які біля вокзалу продавали фрукти та овочі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Муніципальна варта в Луцьку вигнала бабусь, які біля вокзалу продавали фрукти та овочі

4
-1
Муніципальна варта в Луцьку вигнала бабусь, які біля вокзалу продавали фрукти та овочі
У суботу, 9 липня, на перетині вулиці Привокзальна та Проспекту Грушевського у Луцьку інспектори Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради припинили стихійну торгівлю.

Пише Конкурент.

За повідомленням очевидців, декілька жінок, в тому числі – поважного віку, здійснювали торгівлю городиною, фруктами та ягодами на перетині вулиці Привокзальна та Проспекту Грушевського у Луцьку, розклавши товар на опорі рекламного щита та просто на землі.

Троє інспекторів мунварти змусили продавчинь забрати товар та припинити стихійну торгівлю. Після короткої словесної суперечки жінки виконали вимоги муніципалів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Агову, а стихійні парковки коли розганяти будете?!! Чи боїтеся щоб воділи не начистили "циферблати"-це вам не бабок ганяти?!!
Відповісти
Не з тими воюють, з бабками простіше ніж з паркувальникам и на тротуарах. На "волі" штрафувати почали - гарне діло, але тільки до Шопена, там по тротуару не пройти, так само як біля контори муніципалів і засилля авто на тротуарах. Хто звертав на Шопена по тротуару знає про що мова, а біля муніципалів ніколи не звільняється тротуар, навіть вночі..
Зате "воюєм" з бабками що вирішили пізаробити на вирощені городні, до мізерно пенсії, а не стоять і жебракують
Відповісти
Це капець. А ви краще точку на Лучеську з спиртярою закрийте. А вони бабусь з молоком ганяють. Встидотники.
Відповісти
Наврвки, потрібно чмирити муніципалів, які цих людей ганяють. Закону, який би регулював їх діяльність по всій Україні, зараз немає. Законопроєкт «Про муніципальні варти» був поданий до Верховної Ради у 2015 році, але пройшов тільки перше читання. Проте цей законопроєкт було відкликано у 2019 році із набуттям повноважень наступного скликання Верховної Ради.
«У “Муніципальної варти” є тільки ті повноваження, які є у звичайного громадянина: побачив злочин — маєш зупинити правопорушника. Це обов’язок кожного громадянина держави. Представники “варт” ходять і дивляться, чи все добре. На цьому повноваження закінчуються». У випадку ж адміністративних порушень, як-от стихійна торгівля у заборонених місцях, «Муніципальна варта» може тільки комунікувати з винуватцями й намагатися переконати їх не продавати тут товар, але нікого не штрафує, пояснює юрист, експерт асоціації Українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (УМДПЛ) Михайло Каменєв.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні