--> Велике свято - день апостолів Петра і Павла: що не можна робити 12 липня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Велике свято - день апостолів Петра і Павла: що не можна робити 12 липня

0
-5
Велике свято - день апостолів Петра і Павла: що не можна робити 12 липня
Православна церква сьогодні, 12 липня, відзначає велике свято - день всехвальних апостолів Петра і Павла, які були наступниками Христа та великими апостолами, які відчайдушно проповідували християнську віру та постраждали за це у I столітті, пише УНІАН.

Прикмети 12 липня

ясна погода - весь рік буде хорошим;
роса - до сонячного дня. Відсутність ранкової роси віщує дощ;
дощ ллє - ще сорок днів буде негода;
дощ на Петра - до мокрого сінокосу. Сіно буде жорстке, проте урожай непоганий: два дощі - хороший, три - багатий.

Що можна робити 12 липня

Православні віруючі у цей день моляться святим Петру та Павлу про гарний улов та зцілення хвороб. Рибалкам можна ходити на рибалку - буде добрий улов. Згідно з народними прикметами, у цю дату можна грати весілля - тоді наречені будуть щасливі багато років. 12 липня вода набуває цілющих властивостей, отже, у відкритих водоймах купатися дозволено.

Що сьогодні не можна робити

Народні прикмети свідчать, що прибирати, готувати, шити, прати і займатися будь-якими домашніми справами не варто, тому що можна залучити невдачі у свій будинок. Утримайтеся від того, щоб лаятися і розпускати плітки - все сказане обернеться проти вас. Також не рекомендується позичати гроші або позичати їх комусь, інакше потребуватимете фінансів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні