Чи є ознаки наступу: у ДПСУ розповіли про ситуацію на кордоні з Білоруссю

0
-5
Чи є ознаки наступу: у ДПСУ розповіли про ситуацію на кордоні з Білоруссю
Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко заявив, що ознак формування військ для наступу з території Білорусі та Брянської та Курської областей росії станом на сьогодні, 11 липня, немає, пише Суспільне.

За його словами, прикордонники фіксують активне використання засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ), аби ускладнити спостерігання українцями території рф та Білорусі.

«На кордонах Сумської та Чернігівської областей формування ударної групи ворога, які б могли здійснити наступ на Україну не спостерігається, однак, росія продовжує обстріл України зі своєї території. Лише протягом тижня зафіксовано близько 130 обстрілів цих територій», — сказав Демченко.

У прикордонних районах продовжують перебувати воєнізовані підрозділи військ рф. Це робиться, аби не дозволити перекинути підрозділи оборони України на більш важливі напрямки, зазначили в ДПСУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні