--> Ігнорував повістку та відмовився проходити медкомісію - отримав умовний термін | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ігнорував повістку та відмовився проходити медкомісію - отримав умовний термін

1
6
Ігнорував повістку та відмовився проходити медкомісію - отримав умовний термін
Самбірський міськрайонний суд виніс вирок мешканцю села Бісковичі за ухилення від мобілізації. Валер’ян Ридзак проігнорував повістку про явку у центр комплектування та про проходження медкомісії, за що передбачена кримінальна відповідальність. Уклавши угоду з прокурором, чоловік отримав рік умовного терміну, пише Захід нет.

Валер’ян Ридзак, будучи військовозобов`язаним, 25 березня отримав повістку про явку на загальну мобілізацію до Самбірського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК іта СП). Валер’ян Ридзак мав прийти у ТЦК 28 березня, однак проігнорував повістку, таким чином ухилився від призову на військову службу. 17 травня Валер’ян Ридзак відмовився від проходження військово-лікарської комісії при Самбірському РТЦК та СП.

19 травня 2022 року Валер’ян Ридзак уклав угоду про визнання винуватості з прокурором Самбірської окружної прокуратури Василем Якимівим. Згідно з цією угодою, обидві сторони погодились на покарання для Валер’яна Ридзака у вигляді одного року іспитового терміну.

Суддя Самбірського міськрайсуду Ганна Карнасевич затвердила цю угоду на засіданні 6 липня. Так, протягом року Валер’ян Ридзак має періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання. Якщо протягом цього періоду Валер’ян Ридзак вчинить правопорушення, то отримає реальний термін.

Відомо, що Валер’ян Ридзак є приватним підприємцем: він займається торгівлею автозапчастинами.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ех, а комусь аж чотири рази вдалося "пропетляти" і не отримати жодного "терміну"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні