Копають рови та встановлюють паркан: на Волині укріплюють кордон з Білоруссю

0
1
Копають рови та встановлюють паркан: на Волині укріплюють кордон з Білоруссю
Голова Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольга Ващук розповіла, що у Камінь-Каширському районі на Волині, який межує із Білоруссю, укріплюють лінію кордону, пише Суспільне.

Наразі вздовж прикордонної смуги копають рови. За допомогою спецтехніки насипають вали ґрунту на потенційно загрозливих напрямках. Також встановлюють бетонний паркан з дротом.

Зі слів керівниці районної військової адміністрації, роботи розпочали ще до початку повномасштабного вторгнення та вони триватимуть до перемоги України.

«Ситуація під контролем. Багато не можемо показувати, але, повірте, робимо все можливе для забезпечення належного захисту. Звісно відпрацьовуються різні алгоритми та сценарії, однак наразі причин для паніки немає», – говорить Ольга Ващук.

Яку саме протяжність кордону в межах Камінь-Каширського району вдалось укріпити та скільки це коштує, з метою безпеки, Ольга Ващук не прокоментувала.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні