Затриманий білоруський прикордонник пробрався в Україну, щоб воювати з рф

2
8
Затриманий білоруський прикордонник пробрався в Україну, щоб воювати з рф
За словами речника Держприкордонслужби України Андрія Демченка, білоруський прикордонник розповів, що незаконно пробрався в Україну, аби воювати проти росії, пише Українська Правда.

За його словами, прикордонний наряд одного з підрозділів Волинського прикордонного загону затримав чоловіка без документів.

«Затриманий повідомив, що є білоруським прикордонником та проходить службу у Брестській прикордонній групі. Він зауважив, що на порушення зважився, щоб доєднатися до Сил оборони України у війні проти російського агресора.

Чоловік також розповів, що відносно необхідності протистояти Росії мав однодумців. З одним із них білоруський прикордонник й вирушив в Україну, але в прикордонні дорогою до кордону їх виявили та зі стрільбою переслідували, тож перетнути державну межу зміг лише він один», - повідомив Демченко.

Він додав, що наразі перевіряють озвучену затриманим білорусом інформацію, після чого приймуть рішення щодо його подальшої долі.

Раніше Волинь24 писали про те, що на Волині затримали білоруського прикордонника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може він "троянський кінь"?
Відповісти
"Стрільба (частіше в множині – стрільби) - це навчальні, тренувальні заняття, коли стріляють у ціль. Стрілянина – безперервне стріляння." Професор Олександр Пономарів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні