Помоліться трьом Андріям: 17 липня - прикмети та традиції

0
Помоліться трьом Андріям: 17 липня - прикмети та традиції
Православне свято 17 липня - день пам'яті преподобної Марфи, матері Симеона Дивногорця, яка з юних років хотіла стати черницею, але батьки переконали її вийти заміж, пише УНІАН.

Померла Марфа тихо і мирно, за рік до її смерті Ангели уві сні дали їй пророцтво про точну дату смерті. Поховали жінку на чудовій горі, на місці подвигу її сина.

Прикмети 17 липня
якщо хочете відправитися в дорогу - краще плануйте поїздку на другу половину дня;
на деревах з'явилися жовте листя - до ранньої осені;
погода 11 серпня буде такою ж, як і 17 липня;
багато ос - до холодної зими.

Що можна робити 17 липня
Народні прикмети свідчать, що якщо сьогодні помолитись трьом Андріям, то згодом ви зможете знайти річ, яку давно втратили. Якщо незаміжня жінка цього дня вийде на вулицю і зустріне першу жінку, то на неї чекає цього року нове кохання.

Що не можна сьогодні робити
Наші пращури вірили, що в цю дату краще не дивитися на небо, інакше, якщо ви побачите падаючу зірку, то це означатиме, що хтось у сім'ї захворіє. Існує повір'я, що 17 липня - небезпечний день, тому не можна починати нічого нового, також краще не брати і не давати гроші у борг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні