--> За селом знайшли тіло жінки, яка загинула після російського обстрілу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За селом знайшли тіло жінки, яка загинула після російського обстрілу

1
За селом знайшли тіло жінки, яка загинула після російського обстрілу
За селом Количівка, що під Черніговом, знайшли тіло жінки. Встановлено, що загибла – жителька Чернігова, 1981 року народження, пише Чеline.

Жінка вважалася зниклою безвісти. За попередніми даними, жінка загинула під час ворожого артилерійського обстрілу 9 березня при спробі евакуації. На місці трагедії також знайдено залишки згорілого автомобіля і три гільзи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Залишки авто" це громко сказано ,бо там залишилися невелички шматочки бампера ,а само авто вже декілька місяців як не там. І звідки взялася інформація про гільзи- теж не зрозуміло. Це наше було авто і наші рідні там загинули ,і знайшли ми їх і Іру зокрема ,тільки завдяки добрим, небайдужим людям . І тут новина " залишки авто і гільзи" . Цікаво хто ж їх знайшов ,невже наша поліція ))Інколи ,наші засоби інформації ,такі " цікаві" речі пишуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні