Лукашенко назвав умови, за яких закінчити війну можна саме зараз

1
Лукашенко назвав умови, за яких закінчити війну можна саме зараз
Самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко вкотре вирішив пороздавати свої «цінні» поради Україні та заявив, що саме зараз «особливий момент», коли можна завершити війну на «прийнятних умовах», пише ТСН.

Однак для цього Україна має сісти за стіл переговорів з країною-терористкою рф та пообіцяти їй ніколи не загрожувати, заявив лукашенко.

«Все залежить від України. Зараз особливість момента в тому, що цю війну можна закінчити на більш прийнятних для України умовах, але їй ніхто не дасть закінчити війну. Вона повинна сісти за стіл переговорів і погодитися, що вона не буде ніколи погрожувати росії, і не буде мати на території України те озброєння, яке буде загрожувати рф. Це головне, а «денацифікація» - це філософія», - сказав лукашенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маленька країна загрожує великій ядерній державі! Що він курить? Чи його *уйло покусав?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні