За евакуацію з області просять по 8 тис гривень: що робити у такому випадку

0
За евакуацію з області просять по 8 тис гривень: що робити  у такому випадку
Окупанти офіційно не відкривають гуманітарні коридори на Херсонщині, однак можливість евакуюватися там все ж таки є, пише 24 канал.

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук розповіла, що російські загарбники не дають людям нормально евакуюватися, адже гуманітарні коридори офіційно не працюють.

Верещук проінформована про ситуацію на Запоріжжі, де з перевезеннями відбувається певний хаос. Там немає електронної черги, перевізники можуть здирати близько 8 тисяч гривень за евакуацію, а гуманітарними коридорами інколи перевозять комерційні вантажі.

«І виходить так. Ми знаходимо транспорт, пальне, водіїв. І тут виникають водії, які щось там домовляються і ледь не за комерційною ціною когось вивозять. Так не буде. Я це говорю відкрито. Ми наведемо порядок», – наголошує Верещук.

Вона закликала людей повідомляти про будь-які такі правопорушення на гарячу лінію 15-48 або в особисті повідомлення Ірині Верещук у фейсбуці. Міністерка обіцяє, що буде допомагати в кожному конкретному випадку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні