--> Що зараз відбувається на кордоні Білорусі та України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що зараз відбувається на кордоні Білорусі та України

0
Що зараз відбувається на кордоні Білорусі та України
Загроза з білорусі все ще нікуди не зникла. Тому українські військові змушені посиленого охороняти кордон з сусідньою державою, пише 24 канал.

Збройні Сили України та інші силові підрозділи укріпляють блокпости. У цьому їм допомагає й місцеве населення.

Як укріплюють кордон з білоруссю

Військові облаштувати так званий мінний шлагбаум. Він не прихований, тобто вороже військо помітить протитанкові міни на своєму шляху. Тоді окупантам доведеться зупинитися, щоб забрати вибухівку або розмінувати територію. Коли вони зупиняться – наші захисники завдадуть удару.

Облаштовувати блокпости допомагали й місцеві мешканці. Люди позвозили блоки, будівельні матеріали. Військові розповіли, що один з командирів планував будувати будинок і вже купив всі матеріали. Однак боєць вирішив, що зараз важливіше не дати ворогу зайти на українську територію і блоки для фундаменту віддав на оборону

«Білоруська армія програла війну у своїй державі. Вони вже окуповані. Тут люди все життя дружили, ягоди збирали, ходили в ліси в гості. А тепер ними керують росіяни», – зазначили військові.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні