«Можуть повернутися за 2-3 тижні»: українців попередили про небезпеку наступу з Білорусі

0
«Можуть повернутися за 2-3 тижні»: українців попередили про небезпеку наступу з Білорусі
Російській армії буле достатньо 2-3 тижнів, щоб повернути свої війська на південь Білорусі і знову почати наступ, наприклад на Київ. Утім, білоруські війська самостійно не готові для наступу на Україну, сказав білоруський громадський діяч, радник Світлани Тихановської Франак Вячорка, пише ТСН.

За його словами, військові навчання, які проводить лукашенко, – це імітація, щоб продемонструвати путіну свою лояльність. Водночас, на його думку, настроїв виконувати завдання лукашенка й іти проти України, підтримувати росію, у військових Білорусі немає.

«Я б давав мізерну можливість вступу білоруських військ в цю війну, вона майже неможлива. Це не означає, що російська армія не використає білоруську територію і достатньо 2-3 тижні, щоб повернути війська на південь Білорусі і знову почати наступ, наприклад на Київ», - пояснив опозиціонер.

З його слів, армія Білорусі має дуже низький моральний бойовий дух. Крім того, у Мінська немає можливості мобілізувати людей, щоб збільшити кількість військовослужбовців. А ті підрозділи, які б могли проводити наступальні операції - вони в небоєздатному стані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні