--> Повітряних тривог побільшає: астролог розповів про посилення ракетних ударів по Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повітряних тривог побільшає: астролог розповів про посилення ракетних ударів по Україні

1
Повітряних тривог побільшає: астролог розповів про посилення ракетних ударів по Україні
Серпень стане для України складним, але в той самий час вирішальним місяцем. Почастішають ракетні атаки росії на українські міста, натомість на фронті настане переломний момент, пише GSMinfo.

Цей період визначить подальший хід війни, тож українцям необхідно продемонструвати силу духу та жорство відповісти на зухвалі дії ворога.

Про це розповіла у своєму прогнозі астрологиня Ксенія Базиленко. Вона зазначила, що на хід бойових дій у серпні значний вплив матиме поєднання Урану, північного вузла та Марсу. Таке комбінація планет є дуже рідкісною, а її вплив на людей та події нагадує дію затемнення.

Зокрема Уран – це планета раптових та радикальних змін, північний вузол символізує мету розвитку, а Марс – керує вчинками людей. Тож така комбінація з одного боку дає чимало можливостей, а з іншого – загрожує руйнуваннями, особливо в політичному та економічному плані. Та незважаючи на такі складні зміни, вони вкрай необхідні для подальшого розвитку й процвітання України як держави.

Базиленко також наголосила, що в серпні українці ні в якому разі не повинні погоджуватися на переговори з російською федерацією. Такі дії не принесуть жодної користі, до того ж можуть бути вкрай небезпечними. Також астрологиня напророкувала посилення інфляції, причому не лише в Україні, а й у низці інших держав. Економічні проблеми підсилять напругу та можуть призвести до кількох військових конфліктів у Європі та Азії.

Насамкінець Базиленко акцентувала увагу на посиленні ракетних атак в Україні. Найнебезпечнішою на її думку стане перша половина серпня. В цей період українці будуть по кілька разів на день чути сигнали повітряної тривоги, які ні в якому разі не варто ігнорувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Астролог навіть не знає що 13 серпня ракета влучить йому в лоб.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні