--> Чому Україна не обстрілює росію та Білорусь у відповідь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому Україна не обстрілює росію та Білорусь у відповідь

2
Чому Україна не обстрілює росію та Білорусь у відповідь
Військовий експерт Олег Ждановв розповів, чим війна в Україні відрізняється від ізраїльської та чому ЗСУ не обстрілюють у відповідь рф та Білорусь, пише ТСН.

«Відмінність така, що Ізраїль йде шляхом силового вирішення і це, до речі, спрацьовує. Він відповідає силою на силу, і у відповідь він застосовує стільки сили, щоб придушити агресора. Ми ж на сьогоднішній день ведемо політику невідповіді і тому, особливо на своїх кордонах, потерпаємо від дій агресора. Чому ми не подавляємо вогневі точки на кордоні із Сумською і Чернігівською областями? Чому ми не завдаємо ударів туди, де ми їх можемо завдати - по території тієї ж самої Білорусі? Білорусь же де-факто воює на боці рф. Допоки ми будемо мовчати, ми будемо зазнавати шалених втрат, і це не принесе нам жодного успіху», - заявив Жданов.

Він також, коментуючи твердження, що це не вибір ЗСУ, а прохання партнерів, які дають зброю, не обстрілювати у відповідь територію рф, наголосив, що українська влада повинна як Ізраїль відстоювати свою позицію.

«У цьому і полягає суверенність держави. Ізраїль може встати і сказати, що це наше рішення (ред. - вести вогонь у відповідь) і примусити усіх поважати його. А ми, на жаль, поки що цього не можемо. Але, я думаю, що політичне керівництво над цим повинно працювати. У цьому суверенітет країни, у тому, щоб відстоювати свою позицію», - зазначив військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було свої ракети будувати а не асфальти! Тоді нам не вказували б куди нам можна стріляти! А так з нас зробили "терпілів"! І багато завдяки " зеленій владі"Дякую тобі владо, і 73% лохів які цю владу привели! "Хоть паржьом"
Відповісти
Ми не можемо обстрілювати наших "сусідів". Тоді рашка і Білорусь зроблять загальну мобілізацію (живої сили в них в рази більше та й ракет вистачить ще на кілька років) і від України залишиться тільки ямка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні