--> У Рівному військовий за школою зґвалтував 11-річну дівчинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рівному військовий за школою зґвалтував 11-річну дівчинку

1
У Рівному військовий за школою зґвалтував 11-річну дівчинку
Мешканець Рівного представився новим вчителем фізкультури та повідомив, що загубив ключі, попросивши допомогти знайти їх. Чоловік заманив 11-річну дівчинку за школу та зґвалтував, пише iTV.

Як йдеться у вироку Рівненського міського суду, це сталося зранку 10 листопада 2020 року біля школи №27 у Рівному на вулиці Дубенській.

А 20 грудня 2019 року 22-річний чоловік уклав контракт про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України на посадах осіб рядового складу, після чого був прийнятий на військову службу за контрактом до ЗСУ. Відповідно до наказу командира військової частини його було зараховано в списки особового складу частини на всі види забезпечення та призначено на посаду лінійного наглядача лінійно-кабельного відділення зв`язку взводу зв`язку роти зв`язку 2-го батальйону зв`язку військової частини.

«Обвинувачений завів дівчинку до господарської будівлі теплиці прилеглої до будівлі школи. Він висловив словесну погрозу про застосування пістолета, яку потерпіла сприйняла як реальну та дійсну, подавивши таким чином її волю до супротиву, почав змушувати до статевого акту», - йдеться у матеріалах справи.

Після вчинення насильства дитина побігла до школи і розповіла про все своїй подрузі, а та повідомила вчителя. Поліція затримала зловмисника того ж дня, постраждала дівчинка його впізнала.

22-річний злочинець свою провину не визнав та розповів про зовсім інші події в той ранок. Проте, було опитано ряд осіб, свідчення яких вказують на те, що чоловік збрехав. Також ці слова не підтвердили й результати експертиз.

Чоловіка визнали винним у порушенні ч.4 ст. 152 ККта призначили йому 11 років ув'язнення. Також він повинен сплатити понад 92 тис. грн за експертизи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Під час вчинення злочинних дій він ще не був військовим! Комусь так і кортить хоч краплину але дискредитувати військових!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні