--> Росія стягує на територію Білорусі іноземних військових: що це означає | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія стягує на територію Білорусі іноземних військових: що це означає

0
Росія стягує на територію Білорусі іноземних військових: що це означає
На територію Білорусі прибули військові підрозділи з декількох країн. Українські військові не виключають проведення провокацій на кордоні, пише РБК-Україна.

Заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов повідомив, що росія стягує на територію Білорусі військових з країн Азії та Африки.

«Так, 3 серпня на аеродром Мачулищі Мінська область прибули перші іноземні команди від рф, В'єтнаму, Узбекистану, Камеруну, Лаосу, Таджикистану, Киргизстану, Сирії та Малі», - зазначив Громов.

Він пояснив, що росія та Білорусь таким чином хочуть продемонструвати нібито військове співробітництво. Крім того, рф запланувала провести на полігонах Білорусі з 13 по 21 серпня армійські ігри з учасниками з 37 країн.

Громов попередив, що агресор може проводити напередодні Дня незалежності України провокації та диверсії для дискредитації.

«За деякими оцінками фахівців, не виключено проведення диверсій з навмисними жертвами серед іноземців з подальшою демонізацією України, звинувачення у всіх можливих і неможливих гріхах, створення чергового підґрунтя для втягнення білоруського народу у криваві плани путіна», - пояснив Громов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні