--> Майже 13 тисяч військових Білорусі готові воювати проти України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Майже 13 тисяч військових Білорусі готові воювати проти України

0
Майже 13 тисяч військових Білорусі готові воювати проти України
За попередніми даними Генштабу ЗСУ, до 13 тисяч діючих і колишніх військовослужбовців та ОМОНівців Білорусі підписали згоду на участь у війні проти України, пише Українська Правда.

«Росія продовжує втягувати Білорусь у повномасштабну війну проти України. За попередніми даними, до 13 тисяч осіб з числа діючих і колишніх військовослужбовців підрозділів білоруських сил спеціальних операцій, а також ОМОНа підписали згоду на участь у війні проти України.

Основний мотив – матеріально-фінансовий. Ніякої ідеологічної складової в діях окупаційних військ немає. Ніхто не вірить ні в яку денацифікацію, в захист прав російськомовного населення та інше. Страх і гроші – це основні чинники російської військової присутності», - повідомив начальник головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

Громов також заявив про можливі провокації перед Днем Незалежності України на полігонах Білорусі з жертвами серед іноземців з метою звинуватити в них Україну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні