--> Чому провалився наступ росії на Україну з території Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому провалився наступ росії на Україну з території Білорусі

0
Чому провалився наступ росії на Україну з території Білорусі
У перші дні вторгнення росіяни порушили всі інструкції та правила війни. Вони були впевнені, що пройдуть переможним маршем, за лічені дні захоплять Київ. У них із собою була навіть парадна форма, пише Українська Правда.

Міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що українські генерали були здивовані тим, як рашисти кинули свою артилерію за собою, вони не сформували ударних угруповань й пішли наступати.

«Але вони були настільки переконані, що нашвидкуруч нас візьмуть, що залишили артилерію позаду себе та танками та БТР-ми поїхали на Бровари захоплювати Київ. І ще везли із собою парадну форму», — додав міністр.

Він також зазначив, що логістичні ланцюжки росіян різалися українськими військовими легко. Те саме сталося і в Білорусі.

«З погляду військового мистецтва ми бачили, що вони не готові, і тому ми говорили, що для формування остаточного ударного угруповання їм потрібен ще час — тиждень, два, три», — уточнив міністр.

Він також додав, що наші американські партнери також були переконані, що за 72 години Київ паде. Але цього не сталося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні