--> У Білорусі готуються до силового повалення влади лукашенка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Білорусі готуються до силового повалення влади лукашенка

1
У Білорусі готуються до силового повалення влади лукашенка
Білоруські опозиціонери готують план для силового повалення режиму де-факто президента країни олександра лукашенка, пише UAportal.

Представник Об’єднаного перехідного кабінету з питань відновлення правопорядку ​​Олександр Азаров розповів, що білорусів тренували понад пів року для зміни влади та визволення країни з-під диктатури. Станом на зараз опозиціонери розподіляють повноваження та погоджують напрямки роботи, зокрема з Валерієм Сахащиком, який курує у Перехідному кабінеті питання оборони та національної безпеки.

«Зі Сахащиком, наприклад, у нас може бути сумісна робота в деяких моментах, і ми повинні конкретно розподілити свої обов’язки… Ми обговоримо зі Сахащиком сферу впливу, що ми робимо і що він робитиме. Основна робота – продовження плану «Перемога»... Зараз основна робота з партизанами в Білорусі», – наголосив Азаров.

Він зазначив, що важливим є питання переходу силовиків на бік суспільства, аби вони виконували накази лукашенка.

«Зараз Лукашенко готує їх до війни в Україні, а наша справа – перекинути їх на наш бік, щоб, як сказав Сахашик, ми не зустрічалися і не ворогували і, не дай Бог, застосували зброю один проти одного. Я думаю, що Сахащик розбереться з військовими, а ми з іншими так званими силовими структурами», – додав представник ByPol.

Азаров уточнив, що зараз всі розуміють потребу готуватися до силового методу, адже лукашенко не віддасть владу добровільно.

«Два роки мирних протестів показали, що ні до чого, крім арештів та проблем людей, це не призводить. Нам писали люди з Білорусі, що «ми готові вийти лише востаннє, коли є серйозна справа», мовляв, ми не готові щось намалювати на стіні і сидіти за це в тюрмі. Люди просять не влаштовувати протести, а дати план і наказ, щоби вся країна в один день вийшла і звалила владу», – поділився він.

Представник ByPol вказав, що зараз основна робота спрямована в напрямку розробки плану, але не кривавої революції. За його словами, головною метою є переманити на бік опозиції якомога більше силовиків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як? Повилазять в білих шкарпетках на столи, чи на дерево повилазять?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні