--> 12-річний хлопець стріляв у кота з рушниці. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

12-річний хлопець стріляв у кота з рушниці. ФОТО

0
12-річний хлопець стріляв у кота з рушниці. ФОТО
Вчора, 16 серпня, під час моніторингу Інтернету, у одній із соцмереж поліцейські виявили відео, на якому зафіксовано, як дитина з предмету, схожого на рушницю, стріляє в тварину, пише Закарпаття Онлайн.

Відео, на якому видно, як неповнолітній хлопець прицільно стріляє з рушниці в кота, а той кричить від болю, опублікували одразу в кількох групах.

Користувачі одразу з'ясували головного героя відео з рушницею, ним виявився Теодор Щербан з Великого Бичкова, матір - Тетяна Щербан.

Як повідомили у поліції Закарпатської області, дану подію працівники поліції одразу зареєстрували та розпочали перевірку. Поліцейський офіцер громади Рахівщини швидко встановив особу хлопця, що був на відео, та відправився до нього додому.

В результаті було встановлено, що 12-річний школяр справді здійснював постріли з пневматичної рушниці у кота.

За таку поведінку малолітньої дитини поліцейські притягнули до відповідальності батьків. На останніх за неналежне виховання складено адміністративний протокол. З родиною і надалі працюватиме ювенальна поліція, для того, щоб не допустити подібних випадків у майбутньому.

Окрім цього, в ході перевірки буде встановлюватися, яким чином в руки 12-річного хлопця потрапила пневматична рушниця. Цьому факту буде надана окрема правова оцінка.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні