--> «Буде сценарій Оленівки»: стали відомі плани путіна у одному з міст України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Буде сценарій Оленівки»: стали відомі плани путіна у одному з міст України

1
«Буде сценарій Оленівки»: стали відомі плани путіна у одному з міст України
Російська федерація до 24 серпня - Дня Незалежності України - має намір повторити у Маріуполі кривавий сценарій Оленівки, пише ТСН.

За оперативною інформацією, російські спецслужби готують провокацію завдати ракетного обстрілу «Точкою-У» по суду у Маріуполі під час судового процесу над військовополоненими бійцями «Азову», розповів військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

Снєгирьов підкреслив, що рф планує обстріляти будівлю суду, щоб потім звинуватити у цьому українську сторону, оскільки нібито, за версією країни-окупантки, бійці полку «Азову» даватимуть свідчення проти України.

«До 24 серпня в окупованому місті Маріуполі готується проведення так званого судового процесу над військовополоненими полку «Азов». Але йдеться про те, що спецслужбами російської федерації буде здійснений сценарій чи то обстрілів приміщення суду з використанням тактичних ракетних комплексів «Точка-У» начебто українською стороною, чи то підрив самої будівлі суду.

Ці заходи готуються саме до 24 серпня. Варто говорити, що до ракетних обстрілів Україна уже має певний імунітет. Йдеться про те, що буде реалізований сценарій Оленівки. За оперативною інформацію, готується цей кривавий сценарій в місті Маріуполі. Коли під видом обстрілу ЗСУ з метою начебто унеможливлення проведення судового процесу над бійцями полку «Азов», які нібито, за версією рф, будуть свідчити проти України, буде задіяний подібний механізм», - зауважив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Дурне спить, і дурне сниться"!
Ще й пику того ***** вставили!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні