12 вогнепальних поранень: окупанти пострілами в спину вбили двох українців

0
12 вогнепальних поранень: окупанти пострілами в спину вбили двох українців
Правоохоронці встановили ще одного російського окупанта, причетного до вбивства мирних громадян під час окупації Київської області біля с. Мрія, пише ТСН.

Злочин військовослужбця зафіксований камерами відеоспостереження підприємства.

Слідство встановило, що 19 березня 2022 року п’ятеро військовослужбовців рф на автомобілі з літерою V та надписом Танковий спецназ RUS приїхали до підприємства поблизу населеного пункту Мрія Бучанського району Київської області. Вони розбили вікно у веломагазині на території підприємства та зайшли до приміщення.

«До них вийшли двоє цивільних беззбройних громадян – власник та охоронець цього підприємства. Загарбники, переконавшись у тому, що ці люди не несуть для них ніякої загрози, дали можливість їм піти. Однак коли вони відійшли на кілька метрів, підозрюваний разом з невстановленим військовослужбовцем відкрили вогонь із автоматичної зброї у спину мирних жителів. Від отриманих щонайменше 12 вогнепальних поранень чоловіки померли. Після цього окупанти зайшли до приміщення на території підприємства та викрали матеріальні цінності», - йдеться у повідомленні.

«Встановлено особу одного з окупантів, який підозрюється у розстрілі мирних мешканців. Ним виявився мешканець Республіки Бурятія, 1995 року народження, командир взводу 5 окремої танкової бригади 36 загальновійськової армії східного військового округу зс рф», — йдеться у повідомленні Національної поліції України.

Заочно йому повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни, поєднаному з умисним вбивством.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні