Що означають військові навчання Білорусі на кордоні з Україною

1
Що означають військові навчання Білорусі на кордоні з Україною
Білорусь продовжує військові навчання своїх Збройних сил на кордоні з Україною, на яких білоруси відпрацьовують контрнаступальні дії нібито для захисту від нападу ЗСУ, пише Апостроф.

Про те, як самопроголошений очільник Білорусі лукашенко намагається схитрити з навчаннями, розповів військовий експерт Defense Express Валерій Рябих.

З початку повномасштабного вторгнення країни-агресора росії в Україну точаться дискусії, чи приєднаються до російських окупантів білоруські Збройні сили. Зараз Білорусь, як і раніше рф, проводить військові навчання поблизу кордону з Україною, однак ознак реальної підготовки до наступу немає.

Білоруські війська підпрацьовують контрнаступальнії дії нібито на випадок нападу Збройних Сил України або країн НАТО на Білорусь. У такий спосіб лукашенко хоче показати путіну, що його державі загрожують з усіх сторін, і він надто зайнятий обороною, аби приєднуватися до повномасштабної війни на стороні рф.

«В принципі це нормально для будь-якої армії. Але ЗС РБ, які все літо проводили якісь навчання... Це може говорити про те, що керівництво Білорусі відволікає увагу і показує «партнеру», що в них своїх завдань багато, і немає змоги допомагати у так званій «СВО» (повномасштабній війні РФ проти України, - ред.). Тобто нібито Білорусі загрожують країни НАТО з боку Польщі та країн Балтії, і армія готується до відбиття удару», - пояснив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так-так загрожують! Там американці полякам бомбардувальника здатного нести "ядрьонні бімби" підігнали. Щось не чути вереску бульбофюрера! Напевне всрався з переляку, чи язик проковтнув!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні