Волинян просять бути уважними: у чому причина

0
Волинян просять бути уважними: у чому причина
Волинян, особливо тих, хто мешкає у Ковельському та Камінь-Каширському районах, що межують із білоруссю, просять допомагати теробороні. Йдеться про збір оперативної інформації щодо потенційних загроз та надзвичайних подій, повідомили у 100-й Окремій бригаді ТрО Волині.

ТрО Волині нагадує про цілодобове функціонування Центру Комунікації бригади. Його першочергове завданням – збір оперативної інформації від населення стосовно потенційних загроз та надзвичайних подій в зоні нашої відповідальності.

Особливо це стосується прикордонних із республікою білорусь районів Волинської області – Ковельського та Камінь-Каширського.

Інформація має стосуватись підозрілих дій та явищ, що можуть становити потенційну військову загрозу.

Зв'язатися з центром можна за телефонами: 0682597218, 0505017807.

Також, тероборонівці зазначають про можливість контакту не лише у телефонному режимі, але й через дзвінки та повідомлення у Viber за цими самими номерами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні