--> У РНБО розповіли, чи буде наступ з боку Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У РНБО розповіли, чи буде наступ з боку Білорусі

0
У РНБО розповіли, чи буде наступ з боку Білорусі
ЗСУ контролюють ситуацію з можливим наступом білоруської армії, щодня отримуються дані розвідки стосовно стану справ. Росія вербує білорусів для участі в війні проти України, але відправляє завербованих через свою територію, оскільки тих, хто погодився, не так багато, пише LB.ua.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

«Можу сказати: на 6:30 ранку всі члени Ради нацбезпеки та оборони отримують відповідні звіти за минулу добу, і там те, що стосується території, яка свого часу була Білоруссю, яка зараз окупована, на мій погляд, йде окремим пунктом – що там сьогодні відбувається. Я можу сказати, що ми вживаємо певних заходів, у нас була перевірка областей за дорученням Президента нашої країни, які є прикордонними до Білорусі, наскільки ми готові будемо зустрічати (білоруські війська), якщо буде відкритий наступ з боку Білорусі. Поки що наша розвідка вважає, що цього не буде. Але покаже життя – будемо з вами дивитися», – зазначив він.

Данілов вважає, що Білорусь на сьогодні повністю перебуває під впливом російських військових. Позиції влади цієї країни щодо терористичних дій російських військ, які з території РБ відправляють ракети й літаки на мирних українців, немає.

«Якщо вашої позиції немає, то ви маєте визнати, що ви окуповані російською федерацією», – наголосив секретар РНБО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні