--> У Львові знайшли колаборантів, які закликали окупувати місто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові знайшли колаборантів, які закликали окупувати місто

1
У Львові знайшли колаборантів, які закликали окупувати місто
Колаборантки у соціальних мережах поширювали дописи, в яких йшлось, що вони "моляться за окупантів" та хочуть, щоб "українці орендували у Росії Львів", повідомляє СБУ.

Жительки Львівщини у соціальних мережах після повномасштабного вторгнення Росії на територію України поширювали кремлівські наративи. Жінки хвалили диктатора Путіна, Кадирова та молились за російських окупантів, які вбивають українців.

За даними слідства, одна із затриманих жительок Львівщини підтримує тісні зв'язки з родичами у РФ, які причетні до військової агресії проти України.

"Наразі фігуранткам повідомлено про підозри у вчиненні злочинів за ч. 2 та ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечування збройної агресії російської федерації проти Україні, глорифікація її учасників) та ч. 1 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) КК України", — повідомили в СБУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пора вже отих "гондурасих" просто тупо знищувати! Бо це буде безкінечно продовжуватися!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні