Двоє чоловіків із заходу України готували замах на Зеленського

8
Двоє чоловіків із заходу України готували замах на Зеленського
Двох чоловіків із Закарпаття судитимуть за допомогу агенту російських спецслужб, обох підозрюють у злочинах за сімома кримінальними статтями. Повідомляють, що чоловіки готували замах на Зеленського, пише Голос Карпат.

Двоє закарпатців допомагали громадянину рф, який діяв в інтересах країни-агресора. Вони планували зробити замах на високопосадовця.

Проте правоохоронці не уточнювали, про якого саме посадовця йшла мова.

Стало відомо, що диверсанти готували замах на Володимира Зеленського та були затримані під час закупівлі зброї в Ужгороді у березні 2022 року. Зараз за скоєне обом чоловікам загрожує довічне позбавлення волі. Справу вже передали до суду. Про це пише ZAXID.NET.

За інформацією прокуратури, затримані розробляли план захоплення влади, шукали нових людей, які готові працювати на спецслужби росіян, робили закупки зброї для організації замаху на життя високопосадовця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже який за рахунком?!!! І що з того? Ну приберуть президента, половина українців зітхне з полегшенням. А що це змінить на фронті? Президент не настільки ключова фігура від якої залежить перебіг війни! Так що не воюйте з млинами. Україна переможе ! І немає значення яке прізвище президента!!!
Відповісти
Геть погані справи у кацапів, якщо зброю для замаху на президента доводиться купувати на толчку.
Відповісти
Інших способів підняти рейтинг вже немає.
Відповісти
Ну не пиздіть.
Відповісти
Хоть пАржОм ...????
Відповісти
Не вірю цій замовній статті .Повстидались би вважати нас дурнями.
Відповісти
Ми не дурні , панове автори.
Відповісти
Скільки зла та ненависті лине з московитів! Скільки вже загинуло відомих людей по всій Європі! І це все заради кривавих грошей кремлівських щурів, які не шкодують ні малого, ні старого! Та як би не наш президент В. Зеленський, хто зна скільки і у яких країнах були би постраждалі та знедолені життя мирних людей. Слава Україні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні