Звідки росія найчастіше запускає ракети по Україні

0
Звідки росія найчастіше запускає ракети по Україні
Одного місця, з якого росія б'є по Україні ракетами найчастіше, як такого немає. Ворог веде обстріли з Білорусі, Чорного моря та своєї території і обирає їх виходячи з того, яку ціль переслідує, пише РБК-Україна.

Про це розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За його словами, російські війська максимально використовують все озброєння, яке в них є, відповідно до їхніх завдань.

«Наприклад, якщо їм треба завдати удари з півночі і їм вистачає дальності, то вони застосовують Ту-22М3 з російського аеродрому Шайковка ракетами Х-22. Це одна з найбільш руйнівних ракет з масою вибухової частини 960 кг», - пояснює Ігнат.

Він розповів, що «Калібри» здебільшого випускають з Чорного моря.

«У них (окупантів - ред.) там є два підводні човни та декілька кораблів. Їхній сумарний залп складає до 40 ракет. Хоча вони ще ніколи не використовували весь сумарний залп. Зазвичай вони можуть випускати 6-7 штук», - говорить Ігнат.

Тобто, як пояснює речник Повітряних сил, удари йдуть звідусіль: і з території Білорусі, і з Чорного моря, і з півночі росії, і з району Каспійського моря.

«І також Х-59 вони щодня випускають з літаків, які проводять патруль довкола українських кордонів. Плюс, противник використовує протирадіолокаційні ракети. Це щось на кшталт HARM, тільки радянського зразка. Це Х-31 і Х-58», - додає Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні